Τρίτη,
21
Νοέ.
2017
Μέγεθος
   

Πάμε Ελλάδα Επιθυμητή

Η εκπομπή "Πάμε Ελλάδα" ξεκίνησε από την ανάγκη να επικοινωνήσουμε στον κόσμο ποια είναι η Ελλάδα και την αγάπη μας για αυτή και τους ανθρώπους της.
Με ερευνητικό, δημοσιογραφικό και επαγγελματικό ύφος και με απόλυτο σεβασμό τόσο απέναντι στον τόπο μας όσο και στον τηλεθεατή, στοχεύουμε στην ανάδειξη της εκάστοτε περιοχής και της τοπικής επιχειρηματικότητας. Παρουσιάζονται αξιοπρεπώς κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα καθώς και η τοπική τέχνη και ιστορία. Επισημαίνουμε την ευαισθησία, την αρχοντιά και τη ευφυΐα του Έλληνα πολίτη.
Τα τηλεοπτικά αφιερώματα έχουν ως στόχο την προβολή της φυσικής ομορφιάς και των πολιτιστικών και αθλητικών δρώμενων κάθε περιοχής, αφήνοντας μια αισιόδοξη και ευχάριστη αίσθηση, απαραίτητη και ζητούμενη μέσα σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε. Κατευθύνουν πολύ έξυπνα τον τηλεθεατή τόσο στην περιοχή αυτή καθαυτή ως τουριστικό προορισμό, όσο και στο ποιες επιχειρήσεις της να προτιμήσει.
Πρόκειται ουσιαστικά για εκπομπή οδοιπορικού τύπου που καταδεικνύει την ομορφιά της χώρας μας από άκρη σε άκρη, από πόλη σε πόλη, από χωριό σε χωριό.

Αρχείο: 
Πάμε Ελλάδα