Αθλητικές Εκπομπές

Αθλοδράσεις

Η νέα αθλητική εκπομπή που ασχολείται με το παιδί και τον αθλητισμό.
Τα τμήματα υποδομής σε όλο το φάσμα του αθλητισμού πλέον έχουν τη δική τους τηλεοπτική "γωνιά", σε μία εκπομπή που προσπαθεί να αναδείξει τις προσπάθειες των εκκολαπτόμενων αθλητών και των ανθρώπων που ασχολούνται με τις ακαδημίες.

Ο "βασιλιάς" των σπορ, το ποδόσφαιρο, αλλά και αθλήματα όπως το μπάσκετ, το βόλεϊ, το χάντμπολ, το τένις, μαχητικά αθλήματα και extreme sports, έχουν την τιμητική τους. Κυρίως όμως, τα παιδιά που ασχολούνται με το πιο υγιές κομμάτι της κοινωνίας μας, τον αθλητισμό.

Την παρουσίαση και το συντονισμό της εκπομπής έχει ο δημοσιογράφος Κώστας Σπυράκης, με συμπαρουσιάστρια την Αλεξάνδρα Καλαϊδοπούλου.

Πάμε Μπάλα

Η εκπομπή "Πάμε Μπάλα" είναι η εκπομπή του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου της Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Μακεδονίας.
Επανέρχεται μετά από 2 χρόνια, με στόχο να παρουσιάσει με έναν ξεχωριστό τρόπο τα νέα όλων των ερασιτεχνικών ομάδων και παράλληλα να προσθέσει ένα λιθαράκι στην εξυγίανση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου με την ποιοτική παρουσίαση.
Η κεντρική θεματολογία της εκπομπής περιλαμβάνει στιγμιότυπα αγώνων, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ και διαγωνισμούς με πολλά και πλούσια δώρα.
Την παρουσίαση και τον συντονισμό της εκπομπής έχει ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαυρόπουλος με συμπαρουσιάστρια την Πόπη Πολυζοπούλου.
Στο επιτελείο της εκπομπής σημαντικό ρόλο έχουν ο Κώστας Σπυράκης και η Σταυρούλα Γεωργή.